Privacy Verklaring

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. School of Higher Vibrations zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet 

 

OVER ONS:
School of Higher Vibrations wordt beheerd door Heleen Meering-Versluis en Valerie Fangman

 

MIJN GEGEVENS ZIJN:

School of Higher Vibrations / Heleen Meering-Versluis / Valerie Fangman
Pasweg 6, 6097 NJ Panheel
KvK: 78080886 

 

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WIJ?

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden om je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:  

  • Voor- en achternaam
  • e-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Website 
  • Bedrijfsnaam
  • Straat en huisnummer
  • Postcode en woonplaats
  • Geboorte datum
  • KvK nummer
  • IP-adres
  • Btw nummer

 

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WIJ DE PERSOONSGEGEVENS?

 De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

  • Je naam en e-mailadres gebruiken wij voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven (max. 20 per jaar) en retargeting voor Facebook advertenties.. Wij slaan deze gegevens op in het e-mail systeem van MailChimp
  • Je naam en e-mailadres gebruiken wij voor het versturen van facturen.
  • Je naam en adresgegevens gebruiken wij voor het versturen van een bestelling.
  • Je naam, e-mailadres, adresgegevens, geboortedatum, telefoonnummer gebruiken wij voor onze administratie.
  • Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij het contactformulier, wordt gebruikt om te antwoorden op de contactaanvraag. Wij slaan de gegevens op.

 JOUW GEGEVENS OP SCHOOL OF HIGHER VIBRATIONS

Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je te allen tijde weer uitschrijven door middel van een link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. 

Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. 

Je naam en e-mailadres dat je opgeeft als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief wordt opgeslagen in ons e-mailsysteem van MailChimp. Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika.

MailChimp voldoet aan de veilige-havenovereenkomsten van de VS met de EU en Zwitserland, waarop toezicht wordt gehouden door het Amerikaanse Ministerie van Handel. Deze heeft betrekking op het verzamelen, gebruiken en bewaren van persoonsgegevens uit de EU-lidstaten en Zwitserland. MailChimp garandeert dat zij zich houdt aan de beginselen van kennisgeving, keuze, verdere doorgifte, veiligheid, gegevensintegriteit, toegang en handhaving. De naleving van dit privacybeleid wordt regelmatig getoetst door TRUSTe.  Meer informatie over het privacybeleid van MailChimp vind je hier.

 DEELNAME AAN CURSUSSEN of WORKSHOPS

Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om gemaakte afspraken te bevestigen en/of  bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken.

Bij een aanvraag per telefoon, e-mail of contactformulier slaan wij deze gegevens op, en nemen je op als contactpersoon in ons e-mailsysteem van Gmail en/of Roundcube.

 

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS 

 Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two-factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken. 

COOKIES

 Een cookie is een klein bestandje dat door onze website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je onze website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar onze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer

 ​Voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren worden cookies gebruikt. 

 

FACEBOOK ADVERTENTIECOOKIES
Met jouw toestemming gebruiken wij, om advertenties beschikbaar te stellen cookies van Facebook (Facebook Custom Audience, Facebook Impressions, Facebook Connect en Facebook Pixel). Deze cookies zorgen ervoor dat voor jou relevante advertenties worden weergegeven. 


Meer informatie over de cookies van Facebook vind je hier

GOOGLE ANALYTICS

Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden er cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

 

UITSCHAKELEN EN VERWIJDEREN

Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen. 

 

Dingen die je altijd kunt doen:

·       Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.

·       Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden

·       Je kunt de geplaatste cookies altijd weer verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

 ·       Zie bijvoorbeeld de toelichting van de Consumentenbond; Cookies uitschakelen. 

 

REACTIES OP BERICHTEN
Als je een reactie plaatst op mijn berichten zal alleen je naam zichtbaar zijn op de site. Je e-mailadres wordt opgeslagen in onze WordPress omgeving. Dit e-mail adres gebruiken wij niet, op geen enkele wijze.

 

SOCIAL MEDIA

Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms heb ik de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy.  Hieronder vindt je de verschillende privacy verklaringen:

 

LINKS 

Op onze website zul je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten School of Higher Vibrations om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. 

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails, zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. 

 De gegevens in ons boekhoudsysteem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichtingen te voldoen.  Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. 

De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden. 

RECHTEN

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. 

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. 

 Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. 

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. 

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via schoolofhighervibrations@gmail.com

WIJZIGINGEN 

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen.

De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.

Copyright © 2020 · Heleen Meering-Versluis  / Valerie Fangman –  School of Higher Vibrations