Over ons, Valerie Fangman

De School of Higher Vibrations is ontstaan uit een samenwerking en is doorgezet door Valerie Fangman. Zij is een lichtwerker, een oude ziel die hier op aarde is om het bewustzijn van de planeet naar een hogere trilling te helpen. Creativiteit loopt zowel privé als professioneel als een rode draad door haar leven. In het aanbod worden haar ervaringen, kennis, kwaliteiten, lichtkracht en multidimensionale velden dankbaar ingezet. Met passie volgt ze haar missie om dit uit te dragen en in jou wakker te maken.

Creatie is een onderdeel dat verder in jou zal openen tijdens het proces en de workshops.

Valerie Fangman

Naast moeder van een zoon ben ik afgestudeerd psycholoog (msc) in de richting van cultuur, identiteit en religie. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met de natuur, de kosmos en de kristallen van moeder aarde. Ook heb ik me altijd via creativiteit kunnen uiten. Mijn pad was er niet altijd één van licht, ik heb hard mogen werken om de zachtheid en de lichtkracht in mezelf terug te vinden. En ben oh zo dankbaar dat ik deze teruggevonden heb en tot manifestatie weet te brengen. Dankbaar ben ik voor mijn leven en al mijn levenslessen. Dit is mijn inwijdingspad geweest om een zuiver kanaal te worden van liefde en licht. 

Als hooggevoelig psycholoog en creatief coach voer ik al enkele jaren een eigen praktijk. Mijn overtuiging is dat versterken van krachten de klachten verminderd. Ik leg het accent op empowerment, verbinding met je ware zelf, het doorbreken van disfunctionele patronen en gedragsverandering in het hier en nu. Ik geloof in de synergetische relatie tussen wetenschap en spiritualiteit, persoonlijkheid en ziel. Dit betekent dat ik zowel energetisch als psychologisch werk, kosmisch en aards. Mijn kernwaarden zijn vrijheid, liefde, gelijkwaardigheid en ik hou van een gezonde dosis humor. www.valeur-psychologie.nl