Over ons, Valerie Fangman en Heleen Meering

De School of Higher Vibrations is ontstaan uit een als vanzelfsprekende samenwerking van Heleen Meering en Valerie Fangman. Beiden zijn lichtwerkers, oude zielen die hier op aarde zijn om het bewustzijn van de planeet naar een hogere trilling te helpen. Creativiteit loopt zowel privé als professioneel als een rode draad door het leven van beiden. In ons aanbod bundelen wij onze ervaringen, kennis, kwaliteiten, lichtkrachten en multidimensionale velden. Met passie volgen we onze missie om dit alles samen te brengen, uit te dragen en in jou wakker te maken.

Creatie is een onderdeel dat verder in jou zal openen tijdens het proces en de workshops.

Valerie Fangman

Naast moeder van een zoon ben ik afgestudeerd psycholoog (msc) in de richting van cultuur, identiteit en religie. Ik heb me altijd verbonden gevoeld met de natuur, de kosmos en de kristallen van moeder aarde. Ook heb ik me altijd via creativiteit kunnen uiten. Mijn pad was er niet altijd één van licht, ik heb hard mogen werken om de zachtheid en de lichtkracht in mezelf terug te vinden. En ben oh zo dankbaar dat ik deze teruggevonden heb en tot manifestatie weet te brengen. Dankbaar ben ik voor mijn leven en al mijn levenslessen. Dit is mijn inwijdingspad geweest om een zuiver kanaal te worden van liefde en licht. 

Als hooggevoelig psycholoog en creatief coach voer ik al enkele jaren een eigen praktijk. Mijn overtuiging is dat versterken van krachten de klachten verminderd. Ik leg het accent op empowerment, verbinding met je ware zelf, het doorbreken van disfunctionele patronen en gedragsverandering in het hier en nu. Ik geloof in de synergetische relatie tussen wetenschap en spiritualiteit, persoonlijkheid en ziel.
www.valeur-psychologie.nl

Heleen Meering

Als geboren Zeeuwse zijn mijn wortels stevig verankerd met zee en strand. Uitwaaien, alles loslaten wat me niet meer dient en weer opladen is wat de zee me nog steeds brengt.

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Al op jonge leeftijd was ik zeer sensitief, wat toen niet werd herkend. Mijn spontaniteit leidde tot ongemakkelijke situaties voor mijn ouders. “Dat mocht je niet zomaar zeggen.” Op dit punt begon de verwijdering van mijzelf. Als volwassene kreeg ik de nodige fysieke signalen en de weg terug naar mijzelf begon door het volgen van een diepgaand zelfrealisatie traject. Geen gemakkelijke weg, maar ik ben nog steeds heel blij met die keuze. Er volgden meer opleidingen op energetisch gebied, waardoor mijn helder voelen en helder weten zich weer openden.

  Inmiddels help ik in mijn praktijk als healer reader coach, met veel plezier mensen met het omzetten van oude patronen en overtuigingen vanuit de bron waar ze zijn ontstaan. Hierdoor gaan mensen hun eigen kracht en kwaliteiten weer herkennen en voelen. Ik kan mensen in hun oorspronkelijke trilling herkennen en heb het vermogen deze trilling in hen weer wakker te maken. In een sessie vinden vaak wonderbaarlijke dingen plaats, waar het hedendaags bewustzijn niet bij kan. Naast persoonlijke sessies, is helend schilderen een passie die ik graag overbreng door middel van cursussen en workshops. Tijdens het schilderproces word je op diepere lagen aangeraakt. De reading die volgt, wanneer het doek af is, geeft verrassende inzichten vanuit het onderbewuste en aanknopings-punten tot diepe heling.
www.artsoulhealing.nl