Onze missie

Onze missie is het bewustzijn van de aarde naar een hogere trilling te brengen zodat er meer ruimte is voor vreugde en lichtheid. Dit doen we vanuit een holistische visie. Dat betekent dat we jou als geheel zien, met een mentaal-, een emotioneel-, een fysiek- en een spiritueel lichaam. Onbalans in één van deze lichamen kan zich uiten in lichamelijke klachten. 

Wat zijn trillingen en hoe werkt dit?

Ieder mens heeft een bepaalde trilling. In die trillingsfrequentie zitten enorme verschillen. Ben je hooggevoelig (HSP) dan is je trilling veel hoger dan die van de gemiddelde mens. Dit betekent dat je meer voelt en waarneemt. Stapsgewijs maken we ons steeds meer los van de lagere trillingen. Dit vraagt moed en doorzettingsvermogen. Door dit aan te gaan leren we ons zelf, ons licht, onze kracht en onze minder leuke kanten van binnenuit kennen. Je leert i.p.v. je steeds aan te passen aan je omgeving, meer in je lichaam te zijn.

Durf jij te gaan voor je licht?

Een prachtig proces van bewustwording, waardoor je in je kracht komt te staan.

We werken met de helende trilling van klank, creativiteit en in samenwerking met de seizoenen en de elementen.  Dit alles doen we vanuit een veld van onvoorwaardelijke liefde en licht. Wees welkom en laat je verrassen…..

Werken in groepen

De School of Higher Vibrations kiest ervoor met groepen te werken. Het werken met groepen is extra krachtig, een groep heeft de potentie het zelfhelend vermogen van elkaar te stimuleren. Iets wat bij jou wordt geheeld, heeft ook een helende werking op een stuk bij de ander. Wanneer een kracht bij de een wordt aangeraakt, wordt deze ook in het systeem van de ander wakker gemaakt. Zo is het geheel altijd veel meer dan de som der delen.

Inwijdingsscholen

In oude tijden bestonden er inwijdingsscholen. Hierin werd je tussen veilige muren opgeleid tot bijvoorbeeld een heler of een priester(es). In deze tijd is het huidige leven de inwijdingsschool en wij bieden krachtige en liefdevolle ondersteuning om je te helpen te zijn wie je in werkelijkheid bent.

Inspirerend. Fijn om stil te staan bij mezelf, tijd hebben voor mezelf

Insprirerende dag. Vooral mantra was erg mooi en zinvolle feedback op schildering.

Stilte, diepte, verbinding. Gastvrijheid en veiligheid om dit mogelijk te maken.

Ik ben zeer dankbaar voor dit soort dagen. Ontmoeten met gelijkgestemden in een liefdevolle veilige omgeving. De chaos van de decembermaand en mijn angst voor een winterdip hebben plaatsgemaakt voor innerlijke rust. En vooral tevredenheid, want de winter is mooi. Ik heb mijn handvatten voor de komende tijd. Dankjewel jullie!

Rianne

Inspirerend, zuiver, liefde, dankbaarheid

Lieve Heleen en Valerie, Ik heb me de hele dag gedragen gevoeld, gedragen door jullie (wat een mooie samenwerking, wat een liefde, zachtheid en helderheid), gedragen door het universum, het licht en gedragen door mezelf. Een dag verankerd in mijn hart.

Wendy

Bevestigend in het kwadraat

Kado voor de ziel

Fijn om hier aan jezelf te mogen werken. Ik voel me geaard en opgetild tegelijk.

Heb je vragen?