Licht Krachtdagen

Een Licht Krachtdag is voor iedereen toegankelijk. Het is een echte ervaringsdag waarbij we gebruik maken van de natuurelementen die zich op dat moment het meest krachtig aandienen.  Licht krachtdagen hebben een opbouw waarin klank, beweging, meditatie en creatie elkaar aanvullen. 

Ook als voorproefje voor deelname aan het Creatie Manifestatie Traject is deze dag bijzonder geschikt.  

Wil je de hoogte worden gehouden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Licht Krachtdag

“Laat je Zonnekracht schijnen.”

Zaterdag 10 juli

Op deze bijzondere dag word je op fijngevoelige, creatieve en dynamische wijze uitgenodigd. Je wordt uitgenodigd om meer in jezelf te zakken en bij je ware natuur te komen.  Bij droog weer zal de hele dag buiten plaatsvinden in de krachttuin. Je mag je op deze dag koesteren in een veld van onvoorwaardelijke liefde en licht. 

 

 

 

 De zonnebloem laat de zonnekracht die in de natuur aanwezig is heel duidelijk zien. Om tot volle groei te komen heeft het zonlicht, water en de juiste aarde nodig.

De zonnebloem heeft een prachtig geometrisch patroon, waarbij de pitten geschikt zijn in een spiraalvorm volgens een Fibonacci-reeks patroon. De Fibonacci-reeks vormt de rekenkundige basis voor de Gulden Snede en is een verhouding van 1 staat tot 1.618. In deze verhouding is ons lichaam opgebouwd. Ook in bijvoorbeeld veel planten en ons sterrenstelsel is de Gulden Snede terug te vinden. De gulden snede behoort tot de heilige geometrie en is een universeel mechanisme voor het ontstaan van vorm, creatie, ruimtelijke groeipatronen en bewustzijnsgroei. Al vanaf de oudheid wordt gesproken over de levenskracht van deze meest harmonische verhouding die gevonden is in de natuur.

De nieuwemaanfase markeert het begin van een gloednieuwe maancyclus. De maan is vanaf de aarde tijdens deze fase niet te zien, maar vergis je niet! Ook al is de maan niet te zien op aarde, de maanenergie is tijdens deze fase wel sterk voelbaar. Dat maakt deze fase ideaal voor het zetten van intenties. We zullen deze dag zeker gebruik maken van deze prachtige bijzondere energie.

Op deze dag mag je je koesteren in een veld van onvoorwaardelijke liefde en licht. De Licht krachtdag heeft een opbouw waarbij klank, beweging, meditatie en werken met creatie elkaar aanvullen. Door vanuit meditatie gemaakte creaties worden verborgen schatten uit ons onderbewuste zichtbaar. Laat je verrassen!

 There will be a fire ……😃

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Wanneer: zaterdag 10 juli 2021
Investering: €110, inclusief koffie, thee, lunch en creatieve materialen.

Licht Krachtdag

19 december 2020

Op deze bijzondere dagworkshop word je op fijngevoelige, creatieve en dynamische wijze uitgenodigd. Je wordt uitgenodigd om meer in je eigen lichtkracht te komen.  Dit doen we door een gezamenlijk lichtveld neer te zetten. Dit veld gaan we diepgaand ervaren en voeden, zodat ook jouw persoonlijke veld op een dieper niveau wordt aangeraakt en opgetild.

 

Deze Licht Krachtdag vindt plaats vlak voor de winterzonnewende van 21 december. Dit is een magisch moment in de tijd, een prachtig moment voor verbinding en spirituele groei. Ook vindt er rond dit moment op planetair niveau een belangrijke samenstand plaats. Dit maakt dat we in kunnen tunen op de krachtige collectieve energie van dat moment. 2020 kunnen we bijna achter ons laten, het jaar waarop Corona een groot stempel gedrukt heeft en er heel veel donker aan het licht is gekomen.

 

Op deze dag mag je je koesteren in een veld van onvoorwaardelijke liefde en licht. De Licht krachtdag heeft een opbouw waarbij klank, beweging, meditatie, werken met creatie elkaar aanvullen.

 

Tijd: 10:00 – 16:00 uur
Wanneer: zaterdag 19 december 2020
Investering: €95, inclusief koffie, thee, lunch en creatieve materialen.