Creatie Manifestatie Traject

 

“Ga voor het neerzetten van jouw zielsverlangen.”

Uitgeverij Koppenhol

In september 2022 start voor de 4e keer dit traject. In totaal zijn het 10 cursusdagen inclusief 2 doorbraaksessies.  Er zijn 6 cursusdagen op de vrijdagen en 2 blokken van 2 dagen op donderdag en vrijdag. 

Data: do 15 & vrij 16 september, vrij 7 oktober, vrij 4 & 25 november, vrij 9 december, do & vrij 12 &13 januari, vrij 3 februari, vrij 17 februari. 

Tijd: van 10.00-16.30 uur (inloop vanaf 9.45 uur)

Investering:  € 1465,- 

Lokatie: …………………..

 

 

Tijdens dit traject helpen wij je drempels weg te nemen die je belemmeren om jouw zielsverlangen te leven. In dit traject bieden we jou vanuit verschillende invalshoeken handvatten aan om in je daadkracht te komen. De creatieve stroom speelt hierin een belangrijke rol. Je onderbewuste wordt aangeraakt en geeft je meer duidelijkheid in wat je tegenhoudt om te gaan “staan”. In de tien bijeenkomsten zit een opbouw, waardoor je stap voor stap je eigen sluiers opruimt en meer bij jouw oorspronkelijke zijn komt.

 

 Je hooggevoeligheid gaat voor je werken en wordt een onmisbare kwaliteit.  

  

Misschien denk je? 

 • Kan ik hier wel mijn inkomen mee gaan verdienen?
 • Wat heeft dit voor invloed op mensen die mij dierbaar zijn?
 • Wat vindt mijn omgeving hiervan?
 • Anderen zien mijn kwaliteiten en ik durf er niet voor te gaan.
 • Is het voor mij wel weggelegd om met mijn zielenmissie te werken? En verzin je steeds redenen om dit niet te doen. 
 • Ik heb al zoveel gedaan, wanneer is het eens klaar? 

Wanneer je één of meer van bovenstaande zinnen herkent, is dit traject zeker iets voor jou. 

Belemmerende overtuigingen, gedachtenpatronen en karmische patronen zijn de grootste struikelblokken om bij jouw eigen zielenmissie te komen. Tijdens dit traject word je stap voor stap steeds bewuster van oorzaak en gevolg en de keuzes die je kunt en mag maken.

Leven vanuit jouw oorspronkelijke licht- en levenskracht. 

Wat komt er aan bod? 

 • Persoonlijkheid, ziel en hoger zelf (2-daagse)
 • Gedachtenkracht en intenties
 • Gronding
 • Je relatie tot je fysieke lichamen en je andere subtiele lichamen
 • Je relatie tot jezelf en anderen
 • Je relatie tot je dienstbaarheid aan het universum, de wereld van de maatschappij
 • Je relatie met de heilige elementen die de wereld vormen. Aarde, water, lucht en vuur (2 daagse)
 • Meesterschap over emoties

 

 

 

 • Meesterschap over energie
 • Inzicht in je positieve en beperkende overtuigingen
 • Kwaliteiten van het hart, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie
 • Helende trilling van klank
 • Je zielenmissie en het neerzetten van je zielenmatrix
 • Werken vanuit meerdere dimensies

 

 Aan het eind van het traject heb je: 

 

 • Een betere fysieke/emotionele en spirituele gezondheid
 • Kun je je beter bewegen binnen je eigen omgeving
 • Heb je karmische patronen doorbroken
 • Vaardigheden om met mensen en energie te werken 
 • Een eenheidsgevoel door de elementen
 • Toegenomen wijsheid, plezier  en creativiteit
 • Een certificaat  uitgegeven door de School of Higher Vibrations

Je ontvangt:

 • Alle materialen
 • Alle lesdagen
 • Reader
 • Een doorbraaksessie met Valerie Fangman
 • Een doorbraaksessie met Heleen Meering

Mooiste kado dat je jezelf kan geven

Jezelf ontdekken zoals je werkelijk bent. Accepteren in onvoorwaardelijke liefde, zodat je die ook aan een ander kan geven. Ontwikkelen en laten groeien van je lichtwezen naar een leven in ‘Higher Vibration’. Neerzetten van je zielenmissie. 

Cindy

Groei, verbinding, licht, liefde, vergeving

Waar ik naar opzoek ben/was heb ik gevonden in deze dagen van de cursus. Het heeft iets in gang gezet. 

Een innerlijke reis naar binnen

Thuiskomen bij jezelf en tot volle bloei komen. 

Esther

Ik voel me blij en dankbaar voor de mooie, liefdevolle, leerzame inzichten.

Ik kan meer bij mezelf blijven, ben veel meer geaard, voel vertrouwen dat ik duidelijkheid zal krijgen over wat ik hier precies op aarde mag doen. Mooie liefdevolle groep met gelijkgestemden begeleid door twee hele lieve, gevoelige en creatieve dames. Heleen en Valerie, dankjulliewel! <3

De cursus heeft de processen waar ik al in zat meer dipegang en structuur gegeven.

Iedere cursusdag bracht een bepaald thema verder in beweging. Die groepsenergie zorgt voor een gevoel van veiligheid en thuiskomen waardoor ik mezelf hier volledig aan kon overgeven. 

Janneke

"Ik heb nog iets belangrijks geleerd namelijk om me weer als een kind te voelen.

Gewoon blij zijn, dansen en zingen en zonder gène jezelf kunnen zijn. Hoe belangrijk is dat vermogen! Ik reed na iedere lesdag als een blij ei naar huis. Dank jullie wel dat ik dat stukje van mezelf ook weer mocht terugvinden. ” 

"Een groep waarin ik op een hogere trilling thuis kom en waar ik volledig geaccepteerd wordt. Een veilige plek waar ik in mijn Hogere zelfvorm mag zijn."

Deze cursus is uitermate geschikt om jezelf beter te leren kennen en een positieve draai aan je leven te geven.

De cursus laat je voelen, zet je aan het denken en laat je onderzoeken. Je ontdekt dat je zoveel onbewuste dingen met je meedraagt, dat je geprogrammeerd en geconditioneerd bent. Er is veel aandacht voor de processen waar je doorheen gaat en oplossingen worden aangereikt.  Vooral ook het creatieve gedeelte van de cursus zet veel aan. Aan het eind van de cursus sta je een stuk krachtiger in het leven en heb je meer duidelijkheid over welke weg je wilt gaan bewandelen in de toekomst. Zit je op een dood spoor, dan is deze cursus een aanrader. Je staat er versteld van wat het met je doet. Ik voel me echt een heel stuk krachtiger en meer aards. Ik heb het gevoel dat ik heel veel aankan.Groetjes, José