A Journey into Spring!

 

Zondag 20 maart 2022

Een bijzondere reis waarin je gedurende deze middagworkshop heel bewust de overgang van de winter naar de lente zult kunnen ervaren. De middag heeft een opbouw waarbij klank, meditatie en werken met creatie elkaar aanvullen, Je mag je op deze middag koesteren in een veld van onvoorwaardelijke liefde en licht, waarbij je in een hogere trilling wordt aangeraakt.

 

 

De winter waarin de natuur zich terugtrekt en tot rust is gekomen is alweer in de tweede fase beland. Zo keert ook de mens die zich in de winterperiode naar binnen heeft gekeerd, langzaam weer naar buiten. Op deze middag komen we bewust uit onze winterslaap, laten los wat ons niet meer dient en worden wakker in de lente. Een periode van ontwaken, de zaadjes die in de aarde zijn gevallen komen tot ontkieming. Welke kiemen ga jij voeden met water, liefde en licht? Door met verf in verschillende dunne lagen te werken op doek ontstaat een gelaagdheid die heel verrassend kan zijn en mogelijk zelfs jouw kiemen zichtbaar gaat maken.

 Doordat we in een groep werken zenden we een groter baken van licht uit, dit maakt onze manifestatiekracht een stuk groter. We zullen deze dag ook een veld van liefde, vrede, vrijheid en licht naar de aarde en haar bewoners zenden.

 

Tijd: 13:00- 17:00 uur

Wanneer: zondag 20 maart 2022

Investering: €65,-  inclusief thee/koffie en creatieve materialen.